Celjski dom Baška

Danes je Celjski dom v Baški star že 58 let, tako da bo kmalu obeležil okroglo obletnico organiziranih letovanj celjskih otrok v svojih prostorih. V njem so se spletle najrazličnejše zgodbe in prijateljstva, tudi ljubezni. 

Celjski dom leži v neposredni bližini ene najlepših plaž jadranskega morja, Vele plaže v Baški. Obdan je s travnato površino, ki ponuja prostor za oddih, aktivno preživetje prostega časa in piknik kotiček. Kljub častitljivi starosti, v leto 2017 vstopa delno obnovljen in pripravljen na nove skupine otrok in družin iz Celja in okolice.


V otroškem delu je za namen kolonije in šole v naravi pripravljenih 10 sob z nadstropnimi posteljami, v skupni kapaciteti 80 ležišč, s tremi večjimi skupnimi kopalnicami, veliko jedilnico in pokritim prireditvenim prostorom.. Za spremljevalce in vzgojitelje so namenjene pedagoške sobe z lastnimi kopalnicami, v skupni kapaciteti 11 ležišč.


Na voljo je tudi turistični del Celjskega doma, ki je namenjen letovanju družin, organiziranih skupin, društev, varstveno-delovnih organizacij in delovnih kolektivov. V ta namen so na voljo družinske sobe, standardne večposteljne sobe in dvoposteljne sobe v nadstropju Celjskega doma, v skupni kapaciteti 45 ležišč.


Celjski dom je gostoljuben in prijazen. Vesli dejstvo, da v njem že toliko let odmeva otroški smeh in da imajo otroci iz Celja in okolice pribežališče, ki jim ostane v srcu in spominu še mnogo let po letovanju in ga tudi v kasnejšem življenjskem obdobju vzamejo za svojega.


Kontaktirajte nas


Za več informacij glede ponudbe, naših paketov, razpisov ali ostalih informacij nas lahko kontaktirate preko spodnjih kontaktov:+386 (0)3 49 25 886info@celeia.siPOŠLJI POVPRAŠEVANJEPišite nam 

Kontaktirajte nas


Celeia d.o.o. PE CeljeKosovelova 14, 3000 Celje
  
+386 (0)3 49 25 886
  
+386 (0)3 54 82 950
  
info@celeia.si


 

Celjski dom
Ul. Emila Geistlicha 50, 51523, Baška